Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat

Inici  >   Notícies  >   Nova versió del programari Re3gistry

Nova versió del programari Re3gistry

19/07/2016

Estem encantats d'anunciar la versió 1.2 del programari Re3gistry!

Aquesta nova versió presenta vàries millores i noves característiques, algunes de les quals es basen en la informació rebuda dels usuaris de versions anteriors del programari. Les més importants són:

  • Hem actualitzat la documentació per a què el Re3gistry sigui més fàcil d'instal·lar, configurar i personalitzar. Aquesta versió també conté dos jocs complets d'exemples: un que permet replicar un "servei de registre" similar al d'INSPIRE (amb algunes dades d'exemple) i un altre que conté dades més genèriques i una interfície web neutral fàcilment personalitzable.
  • Re3gistry ara també és compatible amb un nou mètode d'autenticació, a més d'ECAS, que era adient per a ser instal·lat només en servidors de confiança de la Comissió Europea. El nou mètode d'autenticació (basat en Apache SHIRO) permet instal·lar el sistema en qualsevol servidor.
  • Re3gistry ara inclou una nova aplicació web que proporciona un mètode simple (basat en el format JSON) per a configurar i personalitzar la interfície d'usuari web del servei (representació HTML).
  • Ara és possible engegar manualment l'exportació de dades de tot el contingut de la base de dades des de la interfície d'administració de Re3gistry.

Preguntes, temes per a la discussió, errades i suggeriments per a noves característiques es poden presentar al seguiment d'incidències (https://ies-svn.jrc.ec.europa.eu/projects/registry-development/issues).

Gràcies a l'avançada per ajudar-nos a millorar el programari Re3gistry.


Web C4 2.1 © 2016 Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya