Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat

Inici  >   Notícies  >   La Conferència INSPIRE 2014 és només a un mes vista!!!

La Conferència INSPIRE 2014 és només a un mes vista!!!

16/05/2014

La Conferència INSPIRE 2014, que tindrà lloc a Aalborg, Dinamarca, del 16 al 20 de juny d'enguany, és només a un mes vista.

Les conferències anuals INSPIRE versen sobre la "Infraestructura d'Informació Espacial a la Comunitat Europea", Directiva INSPIRE 2007/2/EC, que va entrar en vigor el 15 de maig de 2007. La Conferència INSPIRE és un esdeveniment únic que reuneix usuaris, desenvolupadors de tecnologia, proveïdors de dades i responsables polítics de tota la Unió Europea per a discutir totes les qüestions INSPIRE i més. Tant si sou nou a INSPIRE com si sou un veterà, els 5 dies de conferència tenen alguna cosa per a oferir-vos.

La conferència d'enguany, "INSPIRE per a la Governabilitat", acull uns 30 tallers, 5 sessions plenàries i al voltant de 200 presentacions en sessions paral·leles, una sessió de pòsters i una exposició. Els 2 primers dies, 16 i 17 de juny, se celebraran els tallers a la Universitat d'Aalborg, i els 3 següents, del 18 al 20 de juny, la conferència s'hostatja en el Palau de Congressos d'Aalborg. El programa complet està disponible en el lloc web de la Conferència.

INSPIRE està completant el seu període de formació i, com els nens a l'escola, ara ha de superar els seus exàmens de meitat de curs. Els estats membres han donat el seu punt de vista sobre l'aplicació de la Directiva (una consulta pública es va posar en marxa el 2013), juntament amb una avaluació independent del progrés. Aquestes i altres proves relacionades amb els costos, beneficis i impactes d'INSPIRE estan sent consolidades en un informe d'avaluació intermèdia. L'esborrany de l'informe serà presentat i debatut en la conferència, en la sessió plenària INSPIRE en una cruïlla? del dijous, proporcionant una excel·lent oportunitat a tots els participants d'ajudar a la seva finalització abans de la seva presentació al Parlament i Consell europeus.

En vista de tot això, es una conferència que no us podeu perdre!!!

El Registre és encara obert i té un cost de 200 € per als 5 dies. Li recomanem que es registri com més aviat millor per tal d'evitar problemes amb la seva reserva d'hotel.

Esperem veure'l a Aalborg.

L'equip d'INSPIRE.


Web C4 2.1 © 2016 Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya