Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat

Inici  >   Notícies  >   Plataforma de col·laboració Grups Temàtics INSPIRE

Plataforma de col·laboració Grups Temàtics INSPIRE

11/12/2014

Ens complau anunciar el llançament de la plataforma de col·laboració Grups Temàtics INSPIRE.

La plataforma és una evolució del Fòrum INSPIRE i serveix com a punt d'entrada per als proveïdors de dades INSPIRE, implementadors i usuaris per a compartir experiències, millors pràctiques, plantejar preguntes i resoldre problemes en els seus dominis temàtics.

Hem agrupat els 34 temes de dades INSPIRE en 9 grups de temes que estan estretament relacionats. Cada grup té un facilitador, la funció del qual és dirigir i participar en les discussions, identificar i facilitar l'intercanvi de les millors pràctiques i qüestions clau, identificar projectes pertinents i solucions de programari.

Aquesta activitat forma part del Marc de Manteniment i Execució INSPIRE amb l'objectiu de donar suport a la implementació d'INSPIRE als estats membres.

El convidem a unir-se a nosaltres en la plataforma i participar en els debats pertinents per a vostè. Aprofiti la oportunitat de compartir la seva experiència en la implementació i/o aprendre d'altres sobre les millors pràctiques en l'aplicació i l'ús d'INSPIRE.

Visualitzi l'article...


Web C4 2.1 © 2016 Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya