Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat

Inici  >   Notícies  >   Recordatori: Convocatòria de presentacions a INSPIRE-GWF 2015

Recordatori: Convocatòria de presentacions a INSPIRE-GWF 2015

18/11/2014

La Conferència INSPIRE i el Geospatial World Forum 2015 se celebraran de forma conjunta del 25 al 29 de maig de 2015 a Lisboa, Portugal. La conferència conjunta abordarà el tema Convergència: Polítiques + Pràctiques + Processos via partenariats públics - privats (PPP) amb l'objectiu de palesar la necessitat d'una major coordinació entre els responsables polítics, proveïdors de tecnologia i usuaris en benefici de la indústria, i per a posar en relleu els fluxos de treball geoespacials com a possibilitadors de PPPs exitosos facilitant la presa de decisions més informada entre les parts interessades.

El Consell Assessor del Programa es complau en convidar a presentar els resums de les presentacions per a les sessions temàtiques, pòsters i propostes de tallers a la conferència. En ser el primer esforç conjunt entre la Comissió Europea i Geospatial Media and Communications la conferència promet ser una plataforma molt atractiva per a mostrar les millors pràctiques i l'intercanvi d'idees entre la comunitat geoespacial a nivell regional i global.

La convocatòria és oberta fins a l'1 de gener de 2015. L'abast proposat, els temes tècnics, les pautes de presentació i les dates importants estan disponibles en el lloc web de la conferència. Qualsevol altra consulta pot adreçar-se a la Secretaria de la conferència a papers@geospatialworldforum.org.


Web C4 2.1 © 2016 Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya